Hon har ridit!

Idag är det valborg :) Har inte uppdaterat på ett tag men har inte haft tid eller någon lust egentligen. Vart så himla mycket annat! Inatt tillexempel så vaknade Olivia 1 gång i timmen. Ända sättet att få henne att somna om igen var att låta henne snutta lite. Suck vet inte varför hon sov så oroligt men bra var det inte iallafall! Så nu sitter jag här och har monster huvudvärk och är jätte trött!

Så idag var vi i stan och handlade lampor till bilen eftersom båda halvljusen har gått sönder :S Så vi måste köra med helljus, eller inget alls :P Tog ett tag och efter vi varit där så drog vi hem och tog det lite lugnt. Sedan bar det av till Lindveden för att fira valborg :) Riktigt trevlig, vi gick på tipspromenad m.m. Men den stora händelsen var ju att Olivia för första gången fick sitta och rida typ 2 steg på en häst :) Hennes farmor hade ju hand om ponnyridningen så innan vi lastade in hästarna så fick Olivia rida lite hon med ^^



Efter detta så bar det av hemåt eftersom lill-fis skulle sova och äta lite :) Men annars en riktigt trevlig dag och skönt att komma hem tidigt!

Så nu ska vi natta Olivia och sen så ska vi mysa ner oss till en film <3 Ska bli skönt att förhoppningsvis få sova lite!

Ciao ciao



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0