Inte en bra dag...

Idag har gått dåligt! Olivia har för typ tredje dagen vart super grinig! Spelar ingen roll vad man gör för att trösta. Ger man henne nappen så spottar hon bara ut den. Ger man henne bröstet så snuttar hon bara en liten stund för att sedan bli ännu mer hysterisk! Spelar ingen roll om jag lägger henne ner i sitter eller något, eller om jag bär henne. Arg är hon bara!

Inte vill hon sova heller! Vilket gör henne övertrött :/ Usch vad jobbigt det är! Man blir liksom irriterad. Eller snarare frusterad! jag vill ju inget hellre än att trösta henne :( Jobbigt att se henne vara så ledsen. Känner att ibland får jag bara lämna över henne till johannes en stund, men det tar inte mer än 1-2 min innan jag vill ha tillbaka henne för att trösta :/ Nej usch och fy, älskar min lilla snutt och mycket jobbigt att se henne ha så ont!
Misstänker att det är magen som bråkar.

Men inte för att detta skulle räcka!

Vi missade våran BVC tid idag -.- Vi har haft på onsdagar och torsdagar heeeeela tiden men vi hade för oss att denna gången skulle vara annorlunda och att det skulle vara en tisdag! Så när jag idag kollade i boken för att se om detta verkligen stämde så var ju de fel. Vad annars...
Så måste ringa imorgon och hoppas på att vi kan få en ny tid denna vecka för lilla älsklingen.

Och sist men inte minst så "förstörde" jag några av Olivias bodys -.- I tillfälligt sinnesförvirring så stoppade jag in 2 av Olivias vita bodys i tvättmaskinen med en röd tjock tröja som inte vart i maskinen innan -.- Ja, ni kan ju tänka er resultatet. Rosa rosa rosa! Men inte för det gör så mycket ändå. De blev jämnt missfärgade och hon är ju en tjej så kläderna är rätt fina faktiskt :)
Men fortfarande irriterad på mig själv som inte tänkte på de -.- bara för att jag brukar tvätta hennes rosa saker med de vita eftersom de inte färgar av sig.

(Jag är inte särskillt noga med att sortera och tvätta i olika tvättmedel etc. men att tvätta rött med vitt, det fattar ju till och med jag att det kan man verkligen inte göra -.-)

Så nu sitter jag här och Olivia verkar äntligen ha somnat! Känns grymt skönt :) Men älskar min snutt <3

Annars idag så började jag och Johannes titta lite på dopet etc. Fick lite tider från kyrkan med den prästen vi ville ha. De är dock lite sent och ALLA ligger på en söndag -.- Ville ha på en lördag så vi slipper extra lång gudstjänst Oo Men vi får se vad vi gör! Skönt att ha börjat titta lite på det iallafall.

Ciao ciao

Framsteg

Imorses så vaknade jag och johannes med en Olivia på mage :) Så nu har hon alltså börjat vända på sig vilket är både kul och lite läskigt! Nu måste man ju verkligen hålla koll på henne när hon ligger på skötbädd, i sin säng och vart hon än kan vara. Men det ska väl inte vara några problem ^^

Igår så var vi och handlade så vi fick fylla på kyl och frys. Såååå himla skönt att ha något att äta hemma xD Men denna gången så istället för att ha med barnvagnen så hade vi med bärselen och prövade med den istället. det funkade väl fint men det blev grymt tungt efter ett tag. Så nästa gång bli det nog barnvagnen iallafall. De har ju vagnar som har typ en stol för spädbarn men vill att hon ska ligga lite mer skyddat eftersom vill verkligen inte att hon ska bli sjuk. Så ja, vagn nästa gång tror jag :)

Annars har Olivia varit grinigast i hela världen i 3 dagar nu :O vet inte vad det är men helt plötsligt har hon mycket mer ont i magen, grinar hela tiden och vill inte sova. Vet inte vad det är eller vad jag ska göra :/ Känns jobbigt och inte kul att inte kunna göra något heller eftersom hon inte vill vara med helt enkelt!

Nej nu ska jag trösta lill-fisen lite.

Ciao ciao

                                  

Bärsele

Idag prövade vi bärselen för första gången :D Den passade jätte bra och vi är mycket nöjda med den :) Olivia somnade så bra i den och jag tror verkligen att den kommer att bli bra att ha sen!

Dock tycker jag den var lite lös i nacken och hade gärna sett att man hade kunnat ställa in den på något sätt så huvudet inte kan röra sig allt för mycket fram och tillbaka. För hon kan ju inte skada sig, eller "trilla" med nacken och huvudet men det är de att hon kan "headbanga" vilket gör ont på både oss och henne :P

Men overall, den är super :) Johannes kunde sitta och spela med henne i den också ;) Eftersom när hon är gnällig vill hon bli buren på, men inte liggandes, utan "sittandes". Så den passa ju bra då :D

Ciao ciao

                                        

Johannes morföräldrar - Orm och fiskar säljes!

idag så fick vi besök av johannes morfar och hans sambo Maria :) Mycket trevligt och vi fick jätte fina badlakan till Olivia :D Behövdes faktiskt ^^ Imorgon blir det morgon bad för lilla Olivia :P Hon kommer bli mycket arg på oss men efter det här spy-kalaset hon haft idag och igår så behövs det verkligen :S Helt sinnesjukt hur mycket hon spydde förut efter hon hade rapat! Hon spydde ner hela mig och johannes 4 ggr! Så inte särskillt kul alls! Så hon hade inga kläder kvar typ utan fick tvätta som en galning och nu har hon redan "förstört" sin första pyjamas så nu har hon jamas nr 2 :P Får se hur länge den håller.

Imorgon är det onsdag och bok akademin öppnar på överby! Är mycket sugen på att åka dit och titta lite :) Men vi får väl se! Hade vart skoj :)
Lite trött på att sitta hemma nu! Men ja man kan ju inte direkt göra mycket annat ändå eftersom lill-fisen kräver en hel del tid :) Men får väl se om vi kan komma iväg en stund iallafall ^^

Nu i helgen var det rätt lungt! Vi tittade på melodifestivalen, Olivia blev 1 månad gammal och allt var bara bra!

Just nu så sitter jag, johannes och mansfield här hemma och spelar med Pierre och Per över skype :D Skoj skoj och eldar som galningar i kaminen så nu är det riktigt varmt och gott :D Lill-fisen ligger utan blöja och luftar rumpan med på massa handdukar ;) Det tycker hon är skönt :)

Men vet inte riktigt vad det var jag hade tänkt skriva om påriktigt men något var det xD Och det var inte det här :P Eller jo de om johannes morfar mfl Men jaja, lite bullshit blev det iallafall ;)

Men annars så är det ju tatto-meltdown i helgen och jag vill dit SÅÅ HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR MYCKET!!!
Så är en ledsen lite flicka eftersom det bittra sanningen är väl att vi inte har råd -.- Så suck och pust! tråk tråk!

Nu ska jag sova för jag har ont i hela kroppen och är trött! :)

Och just det!
 - Percy, min Majsorm med terrarie ska säljas - 1500kr för honom med alla tillbehör och terrarium :) Mys orm och kommentera gärna om ni är intresserade eller om ni känner någon som är det så kan vi disskutera.

- 6 st scalarer, 3 pansarmalar med ett 75liters akvarium med olika tillbehör säljes till högstbjudande! Vill bli av med det fort då vi inte har tid för det :) Kommentara gärna om ni/någon ni känner är intresserade så disskuterar vi ^^

Så hjälp mig gärna med detta :) Kan självklart mejla bilder etc!
Godnatt!

Ciao ciao

Ny design!

Hade nu redan tröttnat på designen på bloggen så det fick bli en ny ^^ Hoppas den duger :)

Igår var det mys med älsklingarna i soffan framför melodifestivalen! Massa gos och mys :D Efter den så var det gay-galan :P Den såg vi med!
Men jag har lite svårt att skriva mer just nu för Olivia ligger här på borten som den lilla nakenfis hon är och luftar rumpan :) Så jag måste hålla koll på henne! Vilket medför att jag nu sitter och skriver med ena handen och har andra på henne :P Men ska försöka skriva snart igen för har nog allt en del att skriva om nu :O

Idag har min älskling, btw, varit jätte vaken och mysig! :D Hon har kikat runt och vart jätte mysig hela dagen, så nu börjar vi bli trötta och lite griniga´! Men alldeles tyst är hon ändå ^^

Jaja, lägger upp något snart igen :)

Ciao ciao

1 månad och 1 dag <3

Idag är min älskling 1 månad och 1 dag :D Vi har allt lärt känna varandra ganska mycket! Men såklart finns det mycket mer att lära :)

Hon gillar att åka bil
Gillar att åka vagn
Gillar Ice age
Tycker bäst om MAM-nappen
Gillar när det är väldigt varmt :)
Gillar inte att bli strucken över ryggen
Är mycket nyfiken
Tycker bäst om Bandit på radion
Gillar inte att bada..

.. Och mycket mer! :)

Så pussar på min älskling! <3


                                   

Jag glömde!

Förresten så glömde jag skriva en sak som hände igår! :O

I onsdags så var ju johannes och jobbade, och då bad jag honom köpa med värmeljus hem eftersom våra var slut här hemma och jag ville tända lite ljus och mysa till det! Men då sa johannes pappa att han hade jätte många hemma så vi kunde få av honom!

Så igår skulle jag tända ljusen då och mysa till det. Lite senare på kvällen tyckte jag det luktade lite väl mycket bränt :S Så jag vände mig om och kollade i bokhyllan där en del av ljusen stog. Och visst brann dom. men det ena hade typ börjat brinna i Aluminium kanten som håller ihop stearinet :S (vet att den inte kan börja brinna av ett ljus eftersom det inte blir tillräckligt hög värme) Men iallafall så hade hela min ljuslykta börjat brinna typ.
Så först försökte jag ju blåsa ut det men de gick inte utan det brann för mycket. så jag fick ta tag i ljuslyktan som, som tur var, inte var allt för varm utan jag kunde hålla i den. Springa ut till altanen och kasta den i snön. Där ligger den fortfarande och jag tänkte ta in den och kolla på den lite. Men sån himla tur att jag la märke till det! Hade ju inte vart så snyggt om hela bokhyllan började brinna!

Men jag vet inte vad det var för fel på just det värmeljuset Oo Vet ju att dom inte ska kunna göra så! Och det är inget fel på min ljuslykta! För har 2 stycken sånna till och de hade också ljus i sig och stog brevid den flamberade lyktan och de började ju inte brinna och har inte gjort det innan heller!"

Skumt iallafall, men allt gick ju bra ^^

Ciao ciao

Onödigt...

Jag vet att det inte händer så mycket just nu och mina inlägg är lite tråkiga, men alltså så blir det när vi bara sitter och spelar hela dagarna :P Förutom tar hand om Olivia, djuren och typ åka och handla, bvc etc ^^

Men det är faktiskt ganska skönt :D Slippa allt ^^ Och idag blir det ingen skillnad :P Idag så ska vi sitta och spela med pojkarna över internet! det är kul kul :D

På Fredag och Lördag nästa vecka är det tatto-meltdown i thn! Jag vill Sååååååååååå mycket åka dit och tattuera mig igen! Grr :P Vill ju fortsätta på den på benet, men det får vänta eftersom det blir typ 3000kr till innan den är klar eftersom jag vill ha ungefär lika mycket som jag gjort, till. Men jag vill också tattuera in,

"   Olivia 
19-01-2011  "

på min handled ^^ Så usch och fy! Synd att man är fattig! Men får se sen nästa vecka när alla pengarna kommit in. Vem vet, kanske hittar lite extra pengar någonstanns :D Men den chansen är väl ungefär lika med Noll xD Jaja, jag får väl drömma på om det! Haha donationer är välkomna ;)

Annars så går ju QX-galan (Gay-galan) på tv'n på lördag! Dom kommer dela ut priser etc och jag tror det kan vara ganska roligt! Så om jag är vaken då, det börjar 21.30, så ska jag se det :D Jag är ju inte direkt pigg på kvällarna så om jag faktiskt är vaken så är det nästan ett under :P

Igår var vi ju på BVC btw! Och guuud vilken tjockis hon har blivit ;)

Vikt: 4160g

Längd: 53cm

Huvudmått: 37.5

Så hon växer och hon frodas :P Vilket är bara bra och vi är nöjda :D Men nu ska vi inte dit på 2 veckor istället! :O Och om hon hunnit gå upp 300gram på 1 vecka, ja då kommer de väl vara en riktigt lite knubbis som kommer till våran BVC läkare om 2 veckor :P Vi kommer också då göra den obligatoriska kollen för förlossningsdeprission! Men ja, det verkar inte som jag har det och om jag har det, ja då blir jag förvånad :P Känner mig inte särskillt deprimerad om jag ska vara ärlig ^^ Haha jaja, nu har jag tjatat klart om min älskling ^^ Men vad ska man göra när hela ens liv kretsar kring henne! Inte mig emot dock! Bara mysigt :D Avslutar med en bild antar jag ;P

Ciao ciao

                                

Alla Hjärtans Dag

Min alla hjärtans dag bestod av ingenting egentligen :P Vi hade en lite grinig unge som väckte oss halv 6 på morgonen och det var bara att byta blöja och göra iordning oss och sen ut och putta vagnen! Inte roligt alls tyckte fis!

Efter vi varit ute blev det bättre faktiskt och vi hann till och med äta ;)

Annars gjorde vi ingenting! Vi hämtade Per så han fick komma hit och leka lite med oss :) Spela lite LoL och så! Stackaren har ju brutit foten så han är gipsad och kan inte ta sig någonstanns själv så han tyckte det var mycket tråkigt att bara sitta hemma och inte göra någonting! xP

På kvällen kom även Ida med vännina för att titta på Älsklingen :) Och även dom tyckte hon var jätte söt ;) Så det var väl tur! :P Hon hade även med Orvar! Chayenne tyckte inte det var okej när orvar var inne med oss eftersom hon skulle vakta Olivia. Men så fort vi kom ut så var det lek och fullt ös :P Så tur hon fick springa av sig och socialisera sig lite ^^

Myset den dagen blev iallafall bara lite glass ihop med datorn :P Räcker mycket väl för min del! Måste säga att alla hjärtans dag är mycket överskattad! Ja menar, man behöver ju inte köpa blommor, choklad eller smycket etc just på denna dagen bara för att! Det tycker jag man kan göra lite när som för att visa sin uppskattning :) Men måste ju också då säga att jo, jag gillar allt tanken med alla hjärtans dag och klart man vill ha en fin mys middag med älskling eller blommor etc men samtidigt då så spelar det mig absolut ingen roll när sådant inte blir av :P Om man inte känner varje dag under resten av året att man bara MÅSTE ha något av dessa grejer för att känna sig uppskattad, ja varför just då den dagen? Nej, överskattad -men mysig tanke! ^^

Idag så har det varit mycket bättre för lilla älsklingen! Hon sov till kl 9 och har varit riktigt trevlig hela dagen ^^ Bara varit någon sur min här och där men för de mesta bara nyfiken och gosig :D Och nu på kvällen när hon skulle rapas, ja då spydde hon först i sin sitter, (hon rapade nämligen inte först) Så då tog jag upp henne och försökte rapa henne igen. Denna gången så kom det en rap! Och spya samtidigt! Så det blev att byta kläder på henne och sen på min eftersom hela jag var ner spydd ^^ men men, då släppte ju allt och hon somnade så fint på mammas arm efteråt ^^ Så Johannes och vi mös och tittade på Halv åtta hos mig i soffan :)

Och bara för att mina älsklingar varit bäst idag så avslutar jag med en bild som beskriver våran snutt på allra bästa sätt! :D

Ciao Ciao


                                   

(och nej, hon har faktiskt redan ätit etc så det är bara bus i sängen :P )


Ett nyfött barn - Siv Andersson

Det är som ett mirakel
när ett barn har blivit fött
-ut kom en liten mänska
som ingen förut mött


Ett spädbarn är så vackert
och dess doft helt underbar
och de är nåt visst med blicken
som är sällsamt vis och klar


Från den stund man tar emot det
blir inget mer detsamma
för ett barn förändrar livet
för sin pappa och sin mamma


Ett sånt hav av ömsint kärlek
som plötsligt väller fram
för detta lilla under
som ännu vägs i 
gram.



Olivia Zelina Joline Bubach Freiholtz


Kalas i Göteborg

Igår firade vi "lilla" Gustav som fyllde hela 4 år :) Av oss fick han ett lego-set som blev ett vattenflygplan med tillbehör :) det verkade ändå uppskattat :P Annars så bjöds det på jätte god egengjord pizza och till efterätt blev det vaniljglass, grädde och chokladsås :D Mumma!

Alla tyckte vår fina tjej var alldeles underbar och snäll var hon! Vaken större delen av tiden och glad hela tiden :) Så det var skönt! dock blev det lite stressigt med maten till henne när vi skulle dit men det löste sig alldeles fint ändå fast hann inte mer än komma in och, bokstavligt talat, säga hej innan vi gick in i arbetsrummet och fick maten henne :P

Efter vi varit där iallafall så drog jag, Johannes, Therese och Simon hem till oss för att titta på melodifestivalen :) Men missade ju typ allt och vi fick höra 3 låtar "på riktigt" och sen så fick man ju höra snabb-repriserna och låtarna som gick direkt till globen.
Måste säga att jag helt skrälligt nog tycker det var bra att Brolle gick vidare till globen :O Låten var väl sådär men den dög typ och ja, jag vill iallafall se honom där så man har något att jämnföra med och jag tror han kan nog kanske vara något om man jämnför med de som ställt upp än så länge!

Efter melodifestivalen så tittade vi på dreamgirls eller dreamettes kanske den hette! Iallafall var det en helt okej musikalfilm typ och det var ok som sagt ^^ Men efter att sett den så blev det sova :P var skit trött!

Men av hela lördagen så måste jag säga att morgonen var bäst! Olivia hade den bästa natten någonsin! Hon somnade rätt om varje gång hon vaknade och sen så sov hon till halv 10 :D Hade säkert kunnat fått henne att somna om igen eller iallafall ligga och titta på sin sängmobil och vara tyst :) Men vi gick upp iallafall eftersom vi skulle bort den dagen.

Idag så sitter jag och Johannes och spelar LoL. Ganska roligt, och det är ju precis som dotA men nja.. vet inte om det är lika bra som dotA ändå! dotA är något speciellt ;)

Ciao ciao

Grattis Mamma!

Idaag fyller min mamma 27+ ;) Så grattis till henne! Vi var där och firade henne lite grann nu på kvällen och det var hon nog nöjd med! Gosa med sitt barnbarn med som förövrigt har börjat le jätte mycket :D Jätte kul att sitta och leka med henne och göra miner och roliga ljud eftersom hon bara börjar rå flina när man gör det :P
I present av oss så ville hon egentligen ha en ny vinterjacka men jag och johannes sprang runt överallt på Överby och letade men inget kul hittade vi, utan bara massa tant-jackor -.- Då bestämde vi oss för att springa in och kolla på smycken istället! men inget kul hittade vi där heller! Eller jo, en ring som jag själv skulle vilja ha! :P Men eftersom vi inte visste hennes ringstorlek eller vad hennes "storlek" var i jämnförelse till mina fingrar så kunde vi ju itne köpa det heller! Då kollade vi på halsband och armband etc men inget kul alls på den fronten.
Så tillslut blev det ett presentkort på Gina :P Alltid kul med nya fina kläder! :)

Idag så skulle ju Johannes morfar och maria komma bort men vädret var förmycket! Så vi bestämde oss för att träffas någon annan gång när vädret är lite bättre ^^

Men Suck vad det har snöat och snöar! :O Så himla jobbigt att faktiskt behöva skotta uppfarten igen Oo Haha när jag var gravid så kände jag mig lite mer engagerad i att göra sånt eftersom jag ville att lillan skulle komma ut. Men nu när hon är ute, ja då vill jag bara vara inne och mysa med henne istället för att ut och jobba i snön :P

Annars vet jag inte riktigt vad vi ska göra idag :O det är fredag, men känner mig inte manad att hitta på något ändå.. Verkar inte gå något bra på tv'n heller så ja.. Får väl se vad vi hittar på!

Men! Imorgon ska vi ju till Gbg och jag har tagit fram den rosa klännigen och tvättat bodyn som hör till den :) Så imorgon ska hon bli så fin så när vi åker på kalas och visar upp henne för första gången för flera i Johannes släkt. ^^ Ska bli roligt faktiskt! Dock blir det lite jobbigt att tima allt imorgon :/ Johannes föräldrar ska åka hemifrån dom vid 14.30 och vi ska åka med dom. Så då ska jag försöka tima hennes matning så hon inte hinner bli hungrig precis innan vi är där. Vilket kommer bli svårt om hon inte äter typ exakt innan vi åker och att vi åker direkt sen. Men men, vi får väl se hur allt går! Blir spännande ;)

Men nu ska jag få lilla älsklingen att sova!

Ciao ciao

Present shopping och saknad!

Idag så var vi ju tvugna att åka upp till stan igen för att handla presenter eftersom vi inte hann med det igår för att lillan blev hungrig. Men för att det skulle gå smidigare och för att Olivias mormor ville, så skulle ju då min mamma passa henne medans vi åkte upp till Överby för att handla.
Det var bland det värsta jag varit med om! Guud vad jobbigt det kändes att lämna henne där! Inte för att jag tror eller trodde att hon inte skulle "trivas" eller ha det bra på något sett, utan bara för att det är första gången som jag inte är med henne. Så fick allt härda mig när jag lämnade henne hos mamma och när vi var och sprang runt på överby och kollade så kunde jag inte låta bli att plocka upp mobilen hela tiden för att kolla klockan.

Är hon hungrig snart?
har vi vart borta förlänge nu?

Nej usch, det var jobbigt! Dock kändes det ännu bättre när vi kom hem till mamma igen och man kunde gosa lite med henne igen :)

Nu sitter vi här hemma, är jätte trötta och Olivia sover. Men ikväll, då ska vi sova tidigt igen!! Vi gick och lade oss 00.30 igår.. Eller vi gick upp då och matade Olivia med så la henne i sin säng kl 01.00 ungefär så efter det fick vi sova. Men på morgonen "vaknade" hon vid kl 06-07 så blev inte många timmar sömn eftersom hon vaknar där imellan också! men men :) vi får skylla oss själva ;)

Så himla skönt dock! Hon har börjat rapa efter hon har ätit nu! :) Rapar nästan varje gång ^^ Så förhoppningsvis så ska magen bli ytterligare lite bättre nu :D

Imorgon fyller min mamma år ^^ Så vi ska till henne på eftermiddagen och säga grattis! Men innan det så kommer Johannes morfar med sin sambo Maria för att titta på Olivia, då de inte ska med till Gbg på Lördag för att fira Gustav. Så då får de se vårat lilla underverk :D Så imorgon blir det fullt ös, och likaså på Lördag! Men söndag! DÅ ska vi bara ta det lungt hemma :) För på Måndag händer det lite grejer igen! Då kommer Ida för att titta på min älskling. Hon får ju liksom se vilken lite sötnos det var som gjorde så att hennes mamma var tvungen att vara en liten torrboll i Spanien :P Så ja inte en lugn stund blir det. Iallafall känns det så!

Men nej, nu är jag jäääätte trött så ska nog ta en redbull, slö-surfa lite och sedan krypa ner i sängen lagom till att Olivia vill ha mat igen!

Ciao ciao


                                                

BVC

Idag besökte vi BVC igen och våran lilla fis växer så det knakar :) Vi fick också höra att våran dotter är ett prakt exempel på hur en bebis ska se ut :D Kul ;)

Vikt: 3865 gram
Längd: 52.5 cm
Huvudomfång: 37 cm

Så allt var bara bra och hennes kurva går spikrakt upp fortfarande, men jämnt så alles Gut!

Efter vi varit där så åkte vi hem till Olivias gammel Farmor! Alltså Johannes mormor. Där bjöd hon oss på hemgjorda köttbullar, potatis och brunsås ^^ Riktigt gott och Olivia sov bara igenom allt så jag hann äta också till och med :) Men vi fick jätte fina mjukis "hängslebyxor" av henne och en bit ring med lille-skutt på :) Jätte fint allting så de tackar vi ytterliggare för! Annars så satt vi där och pratade lite, åt lite glass också och tog lite bilder på mig, Johannes och Olivia.
Klockan sprang iväg för oss när vi var där så vi fick sedan skynda oss bort till försäkringskassan så vi kunde få lite hjälp med att fylla i papper.

Men mycket mer än hinna med försäkringskassan hann vi inte göra. Efter vi varit där så tänkte vi skynda oss in och hinna köpa en present till Gustav och till min Mamma. Gustav ska vi fira på lördag och min mamma fyller år på fredag, så det är lite bråttom faktiskt! Men vi hann bara gå ett varv inne på Åhlens innan Olivia vaknade och börja små skrika och lagom till att vi satte in henne i bilen igen så övergick det till gallskrik! Dock tystades det snabbt med en napp och en rullande bil :P Så hon sov så gott ända tills vi kom hem! Och då, då var det mat dags :P

Annars så var det ett par riktigta, (ursäkta mitt språk, men seriöst -.-) Miffon som skulle parkera eller köra ut från parkeringen eller nåt. Iallafall så ställde dom sig på tvären över vägen så ingen kommer någonstanns. Där står jag med barnvagnen medans Johannes skulle köra ut bilen så vi kunde få in barnvagnen och Olivia i bilen. Iallafall så höll bilen på och köra hej vilt fram och tillbaka på tvären över vägen medans en annan bil som hade vänt där inne försökte komma ut plus att Johannes försökte ställa sig på sidan av gatan för att alla skulle komma förbi och vi in i bilen. Dom höll på och greja hur länge som helst! Men tillslut lyckades han komma in på våran parkering och stanna där så den andra bilen lyckades komma där ifrån och en ny bil köra in och ja.. Det var en cirkus bara för en dåre inte kunde köra bil -.- Det värsta är att vi höll på att komma försent till BVC bara för att andra människor inte heller kunde köra bil! En låg i 50 på 45:an och hade en hel parad efter sig men verkade inte bry sig att antingen gasa eller lägga sig åt sidan så folk kunde köra om honom och sedan inne i stan så kom det en volvo som körde i 30 men helt plötsligt bara slängde sig ut framför folk, och fortfarande i 30 så folk får nita totalt.. ja suck säger jag! Så till alla som ska köra bil, gör det inte om ni inte "kan" -.- En grej att köra långsamt och så, men att slänga sig ut framför folk med jätte låg hastighet eller inte ha en tanke på att flytta sig så att andra människor kan få komma om när läget ges, ja det är snarare bara farligt för trafiken! Iallafall att bara slänga sig ut framför en :P

Sååå! Nu har jag fått skriva av mig lite :P Och nu har Olivia äntligen somnat igen så nu ska jag och Johannes spela lite dotA ^^

Ciao Ciao

Ny vecka igen!

Ja veckorna går och jag tycker tiden går jätte fort! Jag sitter här i soffan och tänkte hinna skriva lite inlägg nu när Olivia ändå sover. Men bara för det så vaknade hon precis så nu så hinner jag knappt skriva en mening innan jag får ge henne lite mer uppmärksamhet :P
Annars så var pojkarna över igår och skulle se på film med oss :) Björn fick även se lilla Olivia nu när han kommit hem från Afganisthan på permis ^^

Men iallafall det skulle bli lite skräckfilm och chips m.m och ja, jag hann väl se ungefär 10 min av filmen innan Olivia vaknade igen och jag fick gå upp och sitta där men henne och försöka få henne att somna :P Och det gjorde hon inte! Utan jag låg där uppe och höll henne i handen och mös lite för hon skulle somna men det gjorde hon inte förrens jag somnade jag med xD Så mycket film för min del! Iallafall så var det Devil dom såg. Funderar på om jag ska ta och titta på den idag så jag också får se den :P Kul att se en bit av en film och sen inget mer -.- Meeen min fina älskling är värt det :) <3

Idag så tycker Olivia att allt har varit jobbigt så efter att hon väckt oss vid kl 6 och vägrat somna om så har hon vart grinig hela dagen. Så vid 12-tiden la vi henne i vagnen och gick bort till min mamma och lämnade datorn vi hade lånat av henne. Malte, Mammas och martins hund, tycker att det inte finns något bättre än när vi kommer med barnvagnen! Han är så nyfiken på henne! Men eftersom solen sken och det var jätte fint ute så tog vi inte på regn-skyddet utan gick utan och de fick jag ju äta upp när malte ville titta in i vagnen och dreglade ner hela överdraget -.- Men men, väl hemma sen igen så fick jag skrubba en stund och nu tror jag allt att det är borta allting ^^
Iallafall så tyckte hon att åka vagnen var super och hon somnade direkt i den!

Dock väl hemma igen så satte hon igång och var grinig igen. Men det var mycket bättre och hon började äta lite mer normalt igen. Hon hade under förmiddagen/morgonen ätit med bara 2 timmars mellanrum, istället för 3-4 som hon brukar. Men hon hade ju ont i magen och nappen dög inte! Men tillslut somnade hon så vi hann både laga mat och äta den utan att hon vaknade! Ett under! alla andra dagar nu så har hon vart vaken när vi lagar den. Somnat precis innan den är klar för att sedan vakna under tiden vi äter så vi får äta i skift :P En får bära på henne för att hon inte ska vara grinig och en får äta för att kunna byta av! Så jo, riktigt socialt när vi äter middag ihop här hemma ;)

Vid 3 tiden så gav både jag och johannes upp efter att försökt titta på lite nya serier, (som förövrigt sög allihop!) vi gick upp och la oss för att sova! Vi satt som zombies i soffan båda två :P Och helt underbart var det! Olivia somnade direkt imellan oss och vi sov fram till kl 5 :D Helt underbart! Så nu sitter jag här och känner inte att jag dör av övertrötthet utan överlever och försöker hitta någon ny bra serie att titta på :) Gosar med Olivia med ;) Så himla mysigt att bara ligga i soffan och gosa med henne! :)

Imorgon blir det full rulle igen dock! Först blir det BVC 11.30 och sedan blir det av till stan för att prata med försäkringskassan, handla present till Gustav (johannes lilla Kusin), och sedan en tripp till johannes mormor för att visa upp vårat lilla underverk eftersom hon inte fått sett henne än. Men det ska nog bli bra! Bara skönt att få gjort allting på engång och slippa behöva åka upp flera gånger! Rätt omständigt att åka iväg nuförtiden med sötnosen ;P

Men men, nu ska jag mysa vidare och sappa på Tv'n tror jag bestämmt!

Ciao Ciao

Kyle XY

Jag och johannes har ju streck sett Kyle XY över de senaste dagarna. Den här serien är bland det bästa jag sett :D Dock är jag mycket besviken på ABC som la ner serien mitt i en cliff-hanger! Dom hade kunnat "sammanfatta" ihop slutet och avsluta det hela på 1 avsnitt men istället väljer att bara stänga ner den rätt av -.-

Annars så handlar den om en kille som är lite övernaturlig på ett sett. Han är skapad i ett labb och istället för att ligga i 9månader och sedan födas så fick han ligga i 16 år. detta resulterar i att han kan använda hela sin hjärnkapacitet istället för de 5% som vi vanligen använder. I och med detta så kan han göra en massa speciella grejer!

Men en grymt bra serie som jag rekomenderar utan tvekan :D och den får 8/10 helt klart! 9/10 om den hade haft ett slut istället för nedläggning mitt i en händelse -.-

Men nu så sitter vi här och försöker komma på en serie till som vi kan fastna i! Grymt nice att sitta fast i en serie som man tycker är super :) har man något att göra med ;) Så ge gärna förslag på grymma serier! Gärna med ett normalt slut eller en pågående :P Men kan allt titta på en serie med en cliff-hanger till slut om den är super bra som Kyle XY :)

Ciao ciao

Ork att skriva!

Nu har det vart en massa saker de senaste! Olivia är mer och mer vaken på dagarna, vilket resulterar i att man får mindre tid att exempel skriva här :/ men nu hinner jag för mina älsklingar och jag sitter bänkade i soffan och ska titta på melodifestivalen ^^ Förra året så missade jag typ hela melodifestivalen xD Tror bestäma att jag gick hem till Mia där Lollo var också och tittade lite. Men hade egentligen ingen aning om vad det var för låtar som var med etc :P men men, detta året så kollar jag ju ;)

Vi var på BVC i onsdags och våran fis växer så det knakar fortfarande :) Vi passade på att åka in till Överby och handlade lite till djuren. Passade också på att köpa lite mer flick'iga bodys till Olivia ^^ Hon har ju bara könsneutrala kläder och hon såg snarare ut som en liten kille än tjej när hon hade alla sina kläder på sig :P Så fick allt ta och bli lite tjej-bodys :)

Men igår så var min Moster här och titta på henne och vi fick jätte fina rosa kläder av henne :D Bland annat en jätte fin klänning ^^ Lill-fisen blev så himla söt! Så nu har hon haft på sig sin första klänning :) Det var i storlek 56 men är lika stort som hennes kläder i storlek 62 :S Men skönt att hon hinner ha på sig det ett tag nu då och kan växa i det :)

Olivia har fått bada för första gången med! Det var mycket blandade känslor över detta :P Ena stunden tyckte hon det var rätt mysigt att ha mamma och pappa gosandes och uppmärksamheten från oss, men sen vände det ganska snabbt och då tyckte hon det var ganska läskigt :P Men vi var lite dumma och badade henne precis när hon hade vaknat och inte ätit innan så det var nog en gnagande hunger också. Men men, vi ska väl bada henne nu någon gång i början av veckan igen ^^

Men jag har lyckats igen -.- Min USB-sladd är på vift igen :( Helt sanslöst hur jag kan tappa bort den hela tiden! :O antar att det är nackdelen med att ha en laptop, man har ingen plats där man lägger alla dator relaterade sakerna, utan man lägger dom överallt och ingenstanns :/ men när jag hittade den igen så kommer det bilder på Olivia när hon badar och på henne i klänningen :)

Ciao ciao


RSS 2.0