Framsteg

Imorses så vaknade jag och johannes med en Olivia på mage :) Så nu har hon alltså börjat vända på sig vilket är både kul och lite läskigt! Nu måste man ju verkligen hålla koll på henne när hon ligger på skötbädd, i sin säng och vart hon än kan vara. Men det ska väl inte vara några problem ^^

Igår så var vi och handlade så vi fick fylla på kyl och frys. Såååå himla skönt att ha något att äta hemma xD Men denna gången så istället för att ha med barnvagnen så hade vi med bärselen och prövade med den istället. det funkade väl fint men det blev grymt tungt efter ett tag. Så nästa gång bli det nog barnvagnen iallafall. De har ju vagnar som har typ en stol för spädbarn men vill att hon ska ligga lite mer skyddat eftersom vill verkligen inte att hon ska bli sjuk. Så ja, vagn nästa gång tror jag :)

Annars har Olivia varit grinigast i hela världen i 3 dagar nu :O vet inte vad det är men helt plötsligt har hon mycket mer ont i magen, grinar hela tiden och vill inte sova. Vet inte vad det är eller vad jag ska göra :/ Känns jobbigt och inte kul att inte kunna göra något heller eftersom hon inte vill vara med helt enkelt!

Nej nu ska jag trösta lill-fisen lite.

Ciao ciao

                                  

Kommentarer
Postat av: Amelie

Va söt hon är! =)

Bärselen är underbar men det är som du säger att det blir skittungt efter ett tag. Då är bärsjal mycket bättre eftersom den är mer ergonomiskt uppbyggd och sitter mer efter din kropp och inte efter någon form av "meldekvinna".

2011-02-27 @ 21:21:44
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0