Storstäd!

Idag gjorde jag ett försök till storstädning. Det gick dåligt xD Men dammsög massa, gjorde rent akvariet, torka bord bänkar, skurade och diskade. Men det syns knappt... Hade behövt göra typ dubbelt upp imorgon för att det ska se rent ut.. Usch och fy! Annars var vi och handlade allt vi skulle ha med oss till påskmiddagen :) så det blir att steka köttbullar och prinskorvar imorgon så de står härliga till ;) Kommer också en kille och kollar på Percy imorgon och om han inte passar så kommer det antagligen en kille sen efter helgen! Skönt för honom att komma till någon som ger honom lite mer uppmärksamhet.

Anyhow så köpte vi en ny pyjamas till älsklingen eftersom hennes är för små typ. När vi stog där i affären och disskuterade om vi skulle ta "den", (den vi höll i alltså ;) så var det så kul för då började Olivia bara asgarva när hon såg den xP Så ja, de blev den eftersom den tycket hon var fin :P Så Olivias farvoritfärg just nu är nog gult ^^ Synd att hon passar så i rött :) Men har nog aldrig haft på henne något gult direkt så vi får väl se nu :) Kanske verkligen är hennes färg! Men det är en giraff denna gången ;) Förra gången var de ju zebra pyjamasar och nu är de giraffer ;P

Hon fick även en gul klänning till påsken, i ära. Den var billig och hon har ingen som passar längre så de förtjänade hon :)


Men jag är jätte seg och ska spela lite mer med Johannes!

Ciao ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0