Vaccination!

Lilla älsklingen fick sprutorna förut idag! Usch vad jobbigt det var! Första gången hon får känna smärta och det var "jag" som orsakade den :/ Nej usch det var jobbigt! Men det gick ändå bra och vi lyckades trösta henne någorlunda innan vi tog på henne overallen, då blev hon lite ledsen igen men sen när vi åkte iväg så blev det lite bättre.
nu ligger hon här hemma i sin sitter och tittar på cops med mamma och pappa :)

Men vi vägde och mätte henne med! Vi har tyckt att hon har börjat kännas så himla tung och ja, det är hon ;)

vikt: 5885g
längd: 60cm
huvudomfång: 40,9 cm

Så hon är en stor flicka nu! Vikten har ökat lite mer än "vanligt" och hon har växt lite minder än "vanligt". Men allt var frid och fröjd! Och nästa gång är om en månad och då är Olivia 4 månader :O Helt sjukt!

Efter BVC så drog vi till överby så fick Olivia åka lite vagn och kolla på saker :) Då blev hon nöjd ^^ Kollade lite på bodys till henne eftersom vi märkte idag när vi skulle ta på henne kläder att hon hade nästan inga som passa längre :O Så fick köpa en kortärmad och en långärmad body ^^ Så nu har hon lite men någon gång fram över får vi gå igenom hennes byxor etc och sen åka och handla lite kläder så hon har att byta till när hon inte längre kan ha 62, vilket är snart! Usch min älskling.. från 50 till 68 och hon är 3 månader.. Tiden går förfort!
Men fick handlat lite mat så vi har lite hemma :) Kan vara bra! xD

Men nu så ska vi mysa och hålla koll på fisens temp så hon inte får hög feber. Feber kunde vi nästan räkna med men vi ska hålla koll på det så den inte blir hög eller hon blir för hängig. Men ska fortsätta läsa i min bok :D

Ciao ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0