Sugen!

Dagen har i stort sätt spenderats på ingenting. Vi har fortfarande inte tagit hit kläderna vilket måste göras imorgon då jag typ inte har några egna kvar :P Så de är ju dumt!
Olivia har vart rätt snäll idag och inte alls lika jobbig som hon vart i helgen :) det gör mig till en mycket glad mamma ;)

Vi var inne i stan idag för att köpa lite lampsladdar och sockerbitar så jag kan få upp taklamporna. Dock när vi kommer hem så inser jag ju att jag inte har mina mini-skruvmejslar så jag kan skruva fast sladdarna i sockerbitarna -.-
Men iallafall så var Johannes pappa med och som tack för att vi körde upp honom så betalade han grejerna och bjöd på mat :D Så det var ju lite lyx ;) Vi åt på Meza (som jag för övrigt sökt jobb hos ^^ men inte säkert jag kan ta det ändå) och det var sådär. Det var italienskt blandad med libaneskt buffé. inte min grej riktigt så äter nog inte där igen. Iallafall inte bufén. Utan det får i sånna fall bli någon meny rätt isånna fall :)

Annars så har vi två vinare i bokhyllan som jag skulle druckit i helgen när jag och Ida skulle gått ut. men eftersom vi aldrig blev klara med lägenheten så hann jag inte det och därför är de också oöppnade. Så är grymt sugen på att öppna dom! Aaaah :P Men nej! Det får vänta tills helgen, då bjuder vi över några vänner, spelar spel, kanske äter något gott och dricker vin för att invig lägenheten :) Blir ju liksom ingen inflyttningsfest med bebis liksom :P Lite synd ändå dock :P Men jaja! Så är det! Blir kul och längtar lite ;) 

Min stackars fina katt Maja har fortfarande inte hittat något hem åt :( Så i värsta fall, om vi inte hittar något snart, så måste vi avliva henne. Just nu går hon ju själv i huset in och ut och vi hälsar ju bara på 1ggn om dagen och hon behöver mer :( Stackaren, först får hon en tuff start i livet och sen så verkar de gå trögt för henne igen :( Så nej, blir bättre att avliva henne om ingen kan ta henne snart så hon kan få någon att lära känna och mysa med! Så himla synd bara, hon är världens goaste katt och helt underbar på alla vis och sätt och så hittar man ingen som kan ta henne. 
Så hör gärna av er om ni vet någon! :/ </3

Men annars har vi fått ordning på längeheten och det känns som de flyter rätt bra nu :) Dock har vi ingen ny soffa än -.- Utan vi har våran 2-sits soffa vi har haft som "reserv" på övervåningen. Trång är ju bara förnamnet!

Resten av dagen ska jag göra lite nytta. Ska nog hem till min mamma en sväng för min gudmor kommer dit och har med jätte fina klänningar jag hade på mig när jag var liten. Så nu ska vi förhoppningsvis hitta några som passar Olivia med :) Kul att hon kan få det! Haha jag hade sinnes mycket klänningar när jag var lite ;) Riktigt flickig flicka var jag ;P

men nu ska jag försöka få Olivia att sluta pilla på min gitarr innan den går sönder! :p

Ciao ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0