12 dagar

Idag är det 12 dagar kvar tills BF. Igår var vi uppe på Näl där en bm kände efter hur det låg till och gjorde en ytlig hinnsvepning. Gick runt med mycket mensvärk igår och idag så hade jag lite regelbundna värkar men det verkade stanna av så det var väl inte dags än iallafalll.

Lite suck på det, vill att den kommer ut nu så man får se vad det är för liten dumming som bökar runt och gör ont i min mage :) Men men, det ända jag får hoppas på är att det sätter igång igen och då är på riktigt! Annars så verkar det komma 1 gång i timmen ganska exakt men eftersom det första gjorde ont så in i, men sen har dom blivit mindre smärtsamma talar ju också på att det inte är något än på g.

Men nu känner jag bara att jag knappt orkar bry mig mer. Synd bara att det ända man tänker på är när den ska bestämma sig på att komma ut :P Men nu är jag iallfall redo! Ska ju träffa min BM den 5 för att mäta sf-måttet och ska fråga om hon hinner känna efter om det hänt något mer då. (fast om vi får remiss till specialisten så väntar jag nog med att fråga det :P men annars!)

Ja saker som händer annars nu i framtiden.
5    - träffa BM och mäta sf-måttet
6    - Jul-firande med Johannes släkt
12   - Träffa BM igen fast på riktig rutin-koll
14   - Beräknad Födsel!

Haha jag sa till johannes förut att det hade inte förvånat mig att nu bara för att det nya året är här så kommer den ångra sig med att ha bråttom ut och lugna ner sig helt så jag går över tiden xD Men det! Hoppas jag inte!

Om den fortfarande inte kommit på BF datum tänker jag ringa till förlossningen och säga att jag vill bli igångsatt. Min rygg klarar ju inte mer :/ Så himla bajs ont när jag står/sitter/ligger.. Ända gången jag inte har ont i den är när jag tagit 2 alvedon och sen kryper ner i jätte varmt bad! Då mår jag rätt hyfsat ett tag. Annars är det usch och blä på det. Och när jag ligger ner så typ får jag uppstötningar hela tiden. Eller ah, det är inte riktiga uppstötningar utan snarare maten lägger sig någonstanns mitt imellan magen och munnen typ xD Ganska äckligt förklarat men det är typ så det är :P

Annars så är jag trött hela tiden och jag avlider av smärta i mina fötter -.-

Ciao ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0