4 dagar och återbesök

idag är Olivia 4 dagar och vi var på återbesök på näl eftersom vi åkte hem "tidigt". Hon blev vägd och då fick vi massa beröm! När hon föddes så vägde hon 3165g och när vi åkte hem från BB så vägde hon 3085g men nu när hon vägdes så vägde hon 3186g! Så nu har hon gått om sin födselvikt ^^

Våran fis har jätte ont i magen och har haft det sen den 20:onde så igår kväll och nu imorses var det inte roligt alls så idag köpte vi lite bifiform för småbarn som vi ska ge henne och förhoppningsvis så släpper det lite så hon slipper ha så ont :/ Usch vad jobbigt det är att se ens lilla älskling ha så ont utan att kunna ta bort det :/

Men efter vi kom hem från Näl idag så släppte det i magen och nu har hon inte haft ont mer :D Får hoppas att det håller över natten med.

Annars så kan man inte vara mer lycklig! Allt känns super och jag vill bara pussa konstant på min älskling och äta upp henne :)

Lyckligast i hela världen <3


Kommentarer
Postat av: malin

visst är det jobbigt när dom har ont i magen. Hoppas verkligen att det går över så ni bara kan njuta av eran fina Olivia.

2011-01-23 @ 21:57:34
URL: http://framtidensfrisor.blogg.se/
Postat av: Elin

Kolikmassage är super annars!

2011-01-23 @ 22:48:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0