Extra Koll

Ja imorgon blir det in på extra koll på magen eftersom den inte hade växt på 4 veckor. Vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig. Ska den ha hunnit växa massa på en vecka? eller vad är det hon ska kolla? Fattar inte riktigt.. Känns som att en vecka hit och dit inte gör någon stor skillnad och om hon var orolig så hade hon ju bara kunnat skicka mig dit direkt. Som sagt, en veckas skillnad förstår jag mig inte riktigt på.

Iallfall så ser det inte ut som magen växt någonting. Så blir väl att träffa specialisten och göra koll. Men var ju inne den 1:a och då lät ju hjärtljuden bra och den rör på sig lite grann varje dag så det är väl inga pix med den saken. Har ju fått en "annorlunda" känsla av förvärkarna. Innan var det mer som att bebisen blev tryckt neråt och nerver kom i kläm. Nu har jag mer mensvärk ihop med dessa lite mer skarpa toppar. Får väl hoppas på att det sätter igång i dag och går fort som bara den så jag slipper åka till BM imorron då :P

Lite tråkigt att johannes kommer bli sen till jobbet imorgon antagligen bara för vi ska dit. Ska träffa BM 11.45 och det tar en 15min enligt henne ungefär. Så om vi blir skickade till seg-näl så kommer vi ju inte komma där ifrån förrens 13.00 typ och han börjar kl 14.00 så det blir tajt. Men vi får väl se!

Funderar på om jag har börjat läcka fostervatten med.

varnar lite nu för känsliga läsare ;)

För jag är typ blöt i trosorna hela tiden men jag kan inte känna att det rinner så det är som att det droppar jätte lite hela tiden. Vet ju att det kan vara på de viset med, men det är mycket irriterande. Plus att det luktar ingen vidare det som kommer. Utan det luktar unket och nu ska jag relatera till någon som jag tycker passar! Lite som sperma! Fast ändå inte. Men det luktar unket och mycket speciellt! Svårt att förklara!

Annars så tycker jag det har blivit svårt att känna när jag har sammadragningar. Magen har blivit helt annorlunda. Bebben är ju ordentligt nersjunken och så, de vet jag ju, Men magen är typ mjuk och degig "långt ner" och där uppe på/vid revbenen är den stenhård konstant :S Bebben som gör något tror jag! Helt skumt iallafall och vet inte riktigt vad jag ska tro att det är! Hade väl egentligen velat åka upp igen och göra en koll för sakens skull men det känns ju super onödigt det med! ska ju träffa min BM imorron liksom!
Nej det blir till att vänta lite och så får vi se vad dom säger imorron.

Annars har jag fått bajsing ont i ryggen när jag böjer mig :/ Värst är det när jag ska gå på toa, (vilket är heeeela tiden ännu mer nu.. Jag känner mig kissnödig hela tiden men det kommer inte alltid något -.-) Men när man ska dra ner byxorna, då går ju ryggen av typ..

Usch vilken whiner jag blivit nu i slutet :P kanske för att jag haft en bra graviditet innan och nu så kommer alla grejer ikapp mig och jag är inte van än xD Men men, får stå ut. Äta mina alvedon och se glad ut :P

Förövrigt så är jag såååååå uttråkad och hade velat åka ut till överby eller stan och springa i affärer ^^ Så nu vet ni ;)

Ciao ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0