Massa nytta!

Igår så bestämde vi oss för att göra ett försök till storhandling! Vi satte igång att göra iordning oss vid 15 men kom inte iväg förrens 16.40! Mycket som ska fixas innan man kan åka iväg med älsklingen ^^ Iallafall så har vi aldrig storhandlat så fort som vi gjorde då! Vi var klara med storhandlingen och apoteket etc på 1 timme! Såå skönt! Olivia sov genom hela grejen så behövde aldrig krångla med blöjbyten eller mat ^^
Men som sagt! brukar ta minst 2 timmar :O Så mycket imponerad att vi lyckades springa igenom affären så fort utan att glömma massa :)
Men aldrig mer, ska vi storhandla på en löne-helg! :S

Idag så väckte älsklingen oss vid 9 och då fick vi gå upp och städa iordning och göra ordning lill-fisen inför besöket av gammel morfar :) Så skönt nu när johannes är hemma! Hann både skura, dammsuga, plocka undan saker, diska, göra iordning lill-fis och duscha innan vi satte oss för att äta :D Och fortfarande hade morfar inte kommit! men Morfar kom bort vid 12 och stannade hela 40 minuter! :O (De som känner min morfar vet att han stannar typ bara 15min innan han "måste" åka) Men sedan åkte han och jag och johannes satte oss i soffan och myste med älsklingen i 1 timme innan vi var duktiga och satte igång och gjorde iordning akvariumet ^^ Gjorde också riktig middag :D Så känns skönt att fått gjort lite idag :) Ännu skönare är det att johannes ska ta ut sina 10 pappa-dagar nu så kommer få lite hjälp på dagarna samtidigt som man har någon att mysa med i soffan ;)

Men nu så är mansfield här och umgås lite med oss :) Han är hemma från skåne nu ^^ Så ikväll blir det lite dotA imellan matningen och blöjbytena ;P Hade tänkt bada fisen men hon hade så ont i magen idag så vi väntar med det.

Ciao ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0