Varje timme...

Inatt har varit ett rent helvete. Olivia bajsade inte på kvällen, som hon brukar, och därför fick hon ju ont i magen. Iallafall så somnade hon på kvällen som vanligt och sov fram till kl 23 då hon åt och somnade om. Men sedan vaknade hon kl 3 vilket är okej ändå eftersom hon sover dåligt på nätterna nuför tiden. Men sen vaknade hon kl 4-5-6-7 och sedan kollade jag inte på klockan mer.. men någon gång där somnade hon om igen och sov ett tag.
Min tröst i det hela är väl att hon vaknade och väckte mig kl 09.30 sen och var glad! Hon försökte fortfarande bajsa utan någon framgång men hon var glad.

Så det blev lite katrinplommon nu. Stackar måste ju få ut resterna, så att säga :P Så nu är hon jätte trött, grinig och vill bajsa ^^ Trevlig morgon detta blev nu :P Men förhoppningsvis somnar hon snart och får ut de där dumma ur magen! Fiser gör hon men de hjälper ju inte direkt längre.

men idag ska vi till Simon på studentmottagning! Får se vad det blir av ;) Kommer nog bli kul ^^ Men men, skriver mer sedan! Ska försöka hjälpa Johannes med vårat monster ;)

Ciao ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0