BVC och en tur i stan :)

Idag så var vi ju på BVC och träffade läkaren :) Han var mycket nöjd med våran lilla älskling! Hon var mycket spenstig ;P Men vi sa även till honom att hon hade varit väldigt snorig på nätterna och lite slemmig i halsen men han hörde ingenting i lugnorna så våran BVC sköterska sa att det antagligen ligger och åker fram och tillbaka mellan näsan och halsen. Så inatt ska vi pröva att lägga lite böcker under hennes madrass så huvudet kommer upp lite. Hoppas det hjälper :) När vi kom hem idag så kollade vi tempen också, den var på 37,6 så ska ha lite uppsikt på den så de inte stiger något. Men hon har varit pigg idag, fast lite gnällig. Men det är förhoppnigscis ingen fara ^^ Kändes skönt att det iallafall inte hördes något i lugnorna :) Annars så tyckte våran sköterska om Olivias nya mössa hon fått av sin mormor :D Fast hon sa också att hon alltid hade så fina kläder på sig ;) Så hon kanske är lite bortskämd våran älskling som får massa fina kläder av alla ^^
Men såklart vägde vi henne och mätte!

vikt: 5090g
längd: 57.5 cm
huvudomfång: 39.6

Så hon växer och frodas :)

Innan BVC så var Johannes uppe hos manpower, och då passade jag på att gå lite i affärerna inne i stan :) Hittade ett par vantar som fisa faktiskt skulle kunna ha på sig på Åhléns! Så ska väl dit och handla dom sen den 25 när mammapenningen kommer ^^ Fans i Rosa och Lila ;) Så blir ett par rosa tror jag :D Måste också köpa nya pyjamasar den här månaden. Hennes har typ blivit shorts i benen xD Dom är alldeles förkorta! Men inne på Kapphal så kollade jag på det. Och helt sjukt! 62/68 var ju i samma storlek som typ 80 i alla andra affärer med barnkläder :O stl 44 är typ i samma storlek som dom hon har nu, alltså 56. Så om vi handlar där så får det bli stl 50/56, som egentligen är typ 62. Men vet itne var jag ska handla dom än. Det ända jag bestämt mig för är att de ska ha knappar och inte dragkedja! Kan tänka mig att det är mycket lättare sen, men än så länge är det lättare med knappar som bara är att knäppa upp halft när det är blöjbyte på natten/kvällen/morgonen!

Efter varit på BVC och lite i stan så var det dags att handla lite mat och möss till Percy ^^ Så det blev bara att åka upp till Överby! Gick rätt fort där då vi ville hem och laga lite mat :) Det blev btw potatismos med pannbiff :)

OCH! vårat kylskåp har blivit helknäppt -.- Det är "bakochfram"! När man ställer in tempen i den på typ 6 grader så fryser mjölken -.- men ställer man den på 1 grad, då blir det jätte varmt i kylen! Så den få stå på "kallt" för att få normal temp i den!

Ciao ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0