BVC

Igår var vi på BVC :) Fisen är fortfarande en mycket bra bebis ;) Dock har hon en favvo sida att ligga på huvudet med så nu försöker vi få henne att ligga med huvudet på andra sidan så hon inte blir låst i nacken. Men det är ju inga problem i nuläget utan hon viftar med huvudet åt alla håll men vi ska iallafall försöka få henne att ligga mer på andra ^^ Nästa gång ska hon vaccineras för första gången :S Hon kommer få 2 sprutor i låret :/ Usch känns jätte jobbigt redan nu innan eftersom jag vet att det kommer göra ont :( (Jag har också fått det - inte skönt) Men bara att försöka stålsätta sig och sen trösta henne så gott som det går efteråt. Får väl se hur de går :/ annars!

Vikt: 5360g
Längd: 59cm
Huvudomfång: 40cm

Skönt att huvudet bara vuxit 1 cm sen sista gången eftersom det har växt liiite fortare än allt annat så nu jämnar det ut sig lite mer :) Så skönt det! Men annars är allt jätte bra! våran BVC läkare sa att i hennes ålder ska dom gå upp ca 140gram i veckan - Fisen gick upp 270 på 2 veckor så allt är prima :D Tror växt spurten hon har haft början sakta ner lite men den går fortfarande rätt upp, kurvan.

Efter BVC så stannade vi till i sjuntorp. Per och vi gick då ner i deras fritidsgård och spelade lite biljard m.m ^^ Så skönt att känna någon som har nyckel till både badhuset och fritidsgården ;) Man kan göra massa kul saker utan massa folk :P Men iallafall så spelade vi biljard och pingis ett tag ^^ Riktigt kul! Men suck, var rätt duktig på biljard förut men snacka om att det har försvunnit xD Sög sten hårt! Men men det var ju Johannes som fick lida ;) Han och jag spelade i samma lag och slog vartannat slag :P Men det var kul ^^

När vi kom hem så var det dags för maaaat. Blev spaghetti och köttfärsås ^^ Verkligen inte min favvo men Johannes älskar det så jag ville vara lite snäll :P Men annars så dog vi bara hemma typ :)

Ciao ciao

Kommentarer
Postat av: Amelie

Tänkte bara tipsa om att det är bra om du inte är för spänd eller stressad under vaccinationen eftersom Olivia kommer känna av det och också bli spänd. Vilket kommer resultera i att sprutorna känns mer än vad som hade vart nödvändigt. :P Så försök hålla dig lugn och tänk på glada saker - för hennes skull. ;)



Va härligt att allt annars verkar vara fint med er!

2011-03-29 @ 19:21:26
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0