Earth Hour

Yes! Ikväll är det earth hour och vi kommer självklart släcka alla lampor :D Tycker bara det är mysigt att släcka ner och tända massa ljus istället ^^ det är 1 timme liksom och man kan ju se på en film eller något :) Det är bara lamporna som ska stängas av! Hoppas alla andra också väljer att delta i detta :) Inte jobbigt och jätte bra ju :D

Så nu ska det bli mys med massa ljus :) Lill-älsklingen sover äntligen efter väldiga beskymmer med dum mage och övertrötthet! Så har tagit en stund och en hel del vaggande och vankande av och an med henne på armen men nu som sagt sover hon!
Lousie var i Upp igen så hon kom över och pratade lite ^^ Kul att träffa någon annan förutom släkt och sådant :P Träffar ju inte henne så ofta heller eftersom hon flyttat. Annars idag så fyllde min mammas kille, Martin år! Så var och grattade honom :) Var även på överby och handlade en present till honom! Trådlöst usb system för att kunna skicka spotify från datorn in i hans sterio enkelt :) Han hade redan en sån men ville ha en till så han kunde få på sin andra sterio också.
Det var också världens jippo på överby med -.- någon mode grej så det var fullt överallt! :O Alltså på baksidan brukar det alltid finnas massa parkeringar längs bort lediga. Man behöver inte leta om man inte verkligen vill ha en jätte nära. Men idag var det fullt hela vägen ut så man fick leta :O Helt sinnes. Försöka knö med barnvagnen där inne med -.- Alltså hade inte Olivia legat i vagnen hade jag kört på hälften av människorna -.- Om man ser någon komma med en barnvagn och försöker komma förbi bland alla människor, ja då brukar man ju försöka flytta sig lite så barnvagnen kommer fram. men neeej då, dom tittade på mig och undrade typ om jag var dum i huvudet som försökte komma förbi. Saken är ju den att man måste till hiss fanskapet med som ligger mitt i smeten bland människor. Hur tänkte dom när de ställde scenen framför hissarna typ -.- Barnvagnar, rullstolar etc. Hur ska dom komma förbi? Nej, tänk om säger jag.
Ciao ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0