Underbart! <3

Våran älskling verkar bli bättre nu :D Igår somnade hon kl 20 och sov till kl 1, då vi gick upp och skulle lägga henne i sängen istället och då vaknade hon och ville äta/byta blöja. Men sedan så sov hon till kl 5 och sen till kl9 :D Heelt underbart! Brukar inte få sova så mycket och det bästa var att man bara matade henne, kanske bytte blöja och sen var det bara att lägga ner henne i sängen direkt så somnade hon bara om! Så inget krångel :)
Nu på dagen/morgonen har hon varit jätte mysig med och bara busat och gosat med oss :P

För övrigt har hon fått en riktigt förkärlek för hennes tiger-nalle ;) Den var jätte kul att titta på och ta tag i och slänge runt. Men efter ett tag insåg hon också att den var god att suga på! Då fick vi dock ta bort den lite och ge henne nappen så hon inte skulle få något i halsen, eller kväva sig själv eller nåt! Inte för att jag tror hon skulle lyckas med det, då den är lite förstor för att hon ens skulle få in någon del helt i munnen. Men riktigt skönt har allt varit! :)

Idag funderar jag på att ta en tur ut med henne i vagnen eftersom det var rätt längesen. Eller ah, längesen och längesen, Det är ett par dagar vi bara var ute med vagnen. Igår så åkte vi till Sjunne och handlade lite blöjor dock, men det var ju inte så himla mycket frisk luft hon hann få då. Så nej, det får nog bli en tur med vagnen idag ^^

Annars så vill jag åka hemifrån idag xD Vet inte vart eller till vem men bara slippa vara hemma ett tag :P Får väl se om man kan hitta på något kul ^^ Antagligen händer det väl ingenting och vi blir väl bara hemma men men :)

Nej nu ska jag nog spela lite och laga mat! Vet dock inte vad vi ska äta idag :O Sååå sugen på potatismos att jag hade kunnat döda för det :P Så det blir mos, men den stora frågan är ju vad man ska äta till! Skrämande hur man kan ha frysen full med mat och inte hittar något som man "kan" göra :P Haha suck suck ^^

Ciao ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0