Dåligt!

Vet att jag blivit dålig med att uppdatera men så är livet med småbarn! Man finner inte riktigt tiden eller orken. Har tänkt att - Nu ska jag skriva om detta på min blogg!..... Sen iallafall! Och ja, ni fattar. Man gör de inte. Men iallafall så har det vart egentligen en ganska lugn helg men vi har ändå varit rätt så upptagna! Johanner bror fyllde år i helgen och sen så har vi bara varit och jag vet inte, gjort inget? xD Haha aja, svårt att komma ihåg vad vi gjort faktiskt :P Men Olivia kan vara en handfull som man säger ;P Men i Lördags var vi och firade Johannes bror! Trevligt att se honom lite, var ett tag sen minst sagt. Även fast vi bor typ 20min med bil ifrån varandra.



Så när vi åkte hem ifrån Johannes familj så blev det bara massa mys i soffan! Orkade inte "lägga" fisen utan vi gjorde iordning lite mys i soffan istället :D Så himla skönt att sitta i soffan alla tre och bara gosa och se på någon bra film ^^

Idag var vi och stor handlade mat! Nu är det såhär, när vi är klara med att lägga allt vi skulle ha i vagnen och står vi kassorna så gissar alltid jag och johannes på vad vi tror att de blir, (gör vi också inför bvc om Olivias vikt och längd :P) Och detta gjorde vi denna gången också då. Till vår stora förvåning så blev det billigare än vad vi trodde! :O Kan tillägga att det är alltid någon av oss som typ har rätt. Burkar inte ha jätte fel båda två! Det blev iallafall billigare :D Så åt rätt håll ;) Så eftersom vi tjänat in lite pengar där + att det var dags, så gick vi in på beginners och kollade på gåstolar! Olivia har börjar bli ganska odräglig på dagarna då ligga på rygg i gymet är typ skit tråkigt och hon vill sitta upp istället och man orkar inte ha henne sittandes i knät hela dagarna! Vi hittade en med nersatt pris och den fick de bli! Hel skumt dock, denna spelar musik och blinkar m.m och där av tror man ju att den ska vara dyrare än en sådan som bara har grejer att pilla på. Men det var tvärtom! Den utan ljud/ljus m.m var 200kr dyrare! Helt skumt..
Iallafall så när vi kom hem och satte lilla älsklingen i den så bara tjöt hon av lycka! Guuud va hon log och var helt lyrisk över denna sak! :D Gud så skönt det kändes att se henne så lycklig! Och detta var innan vi ens satte på "instrumentpanelen" När den kom på och hon insåg att den kunde låta om man tryckte på lite knappar, ja då satte hon igång! Hon tryckte på knapparna hela tiden, samtidigt som hon smakade på ratten :P Haha hon tycker den var bäst i hela världen! Synd bara att hon når med tårna men kan inte sätta ner hela foten och putta. Försökte sänka den mer men de gick inte så nu får vi putta runt henne isånna fall :P



Men hon är ju ganska liten fortfarande så när hon blev liite gnällig så tog vi upp henne direkt :) Stackarn är ju 'ndå inte super stark i ryggen än, men betydligt starkare än vad man kan tro! Men hon blir ju såklart trött i den.

På tal om stark. Idag va vi henne på en filt i köket, på mage. Då var hon så duktig! Hon drog upp benen under sig som hon skulle krypa! Ända beskymret var att hon lyfte inte armarna vilket resulterade i en rumpa upp i vädret och ansiktet ner i filten :P Så hon kom ingenstanns :P men hon har börjat förstå hur hon måste göra! :D Snart kommer hon dock kunna "backa" xD Hon skjuter gärna ifrån med armarna framför sig, så hon ska bara få lite mer armuskler så kommer hon kunna åla baklänges iallafall :P Men en stolt mamma är jag iallafall! 

Annars så gillar hon morots purén riktigt mycket nu :) Första "biten" hon får så gör hon lite miner men sen så slutar hon med det och vill bara ha mer ^^ Så idag har vi köpt en ny morots puré som vi ska köra med ett par dagar till, och sen så har vi köpt en morot/potatis! Så den ska vi börja med sen. Tänkte eftersom hon gillade morot så mycket så kan vi försiktigt lägga till potatis så vi kanske kan börja med någon potatis sort sen istället ^^ Köpte även gröt till henne! Så den ska vi verkligen börja med att ge henne lite gröt på kvällen så hon kanske håller sig lite längre! + att det ger lite mer natt-rutin :) Hum funderar dock på, kan man byta ut hennes kvällsmål till gröt sen när hon är 4,5-5 månader? Eller ska man ge lite gröt och sedan amma? Jaja, får väl fråga bvc eller något :)

Men nu har jag skrivit en låååååång bok som tröst eftersom jag inte uppdaterat på länge :P Men nu ska jag pumpa lite eftersom Olivia sover och mina bröst vill att hon ska äta :P 

Ciao ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0