Det har vart mycket nu!

Som titeln lyder, det har vart mycket nu! Olivia har börjat sova bättre på nätterna igen. Vet inte varför hon hade den här perioden som hon sov dåligt, men det är kanske tänderna som spökar? Men det har ju vart kanon väder jätte länge! Synd att Olivia fortfarande är så liten, annars hade jag lämnat henne ensam med sin pappa en hel dag och dragit ut och fiskat :D Jag älskar att fiska! Så grymt skönt att bara sitta där och vara helt tyst och titta i vattnet :) Självklart blir de ju ännu mer roligt om man tar med sig så man grillar och så med lite folk :P

Igår åskade det lite dock. Skönt att rensa luften för vi var ute och gick med Olivia en kort promenad till affären som inte ligger långt bort med henne i sitt-vagnen! :O guud så roligt hon tyckte det var :P Som vi säger till henne, Hel tokigt ;) 



Dock hade vi inte fullt sitt-läge eftersom vi ville spara lite på hennes rygg liksom :) Men hon tyckte det var jätte roligt och kunde inte sluta titta på allt :P Men iallafall var det sinnesjukt varmt :O Så himla kvavt att det var enkelt upp emot 30 grader ute. 
Affären hade lunch stängt när vi kom dit -.- att vi inte tänkte på det innan vi gick. Så vi gick bort till Mormor istället eftersom hon ändå bor typ breivd affären. Där satt vi en stund tills Olivia började bli trött, då gick vi eftersom Martin sov. Men där kollade min mamma termometern och det var 25 grader i skuggan -.- Alltså sinnessjukt varmt när man gick med barnvagnen. 

Men eftersom vi hade halv läget på vagnen så passade Olivia på att somna i den när vi var på väg hem så då när vi kom hem så lade vi vagnen i ligg-läga och lagade lite mat :)

Men till något annat då! Det har ju vart ett par dagar sedan jag uppdaterade och vi har faktiskt vart i stan och skulle gått kraftprovet inför tävlingen :) Men de ville sig inte! Olivia satte sig på tvären och blev förbannad och ville inte vara med! Så blev bara att packa in och åka hem sen istället.

Nej mycket har hänt men så är det med små barn :P 

Ciao ciao

Kommentarer
Postat av: Angelika - 18 år och mamma till William <3

Åh gud så söt hon är! :) <3

2011-05-12 @ 16:04:44
URL: http://kotek23.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0