Laktos?

Buhu nu är det 1 vecka som Olivia sovit jätte dåligt. Så nu går ju tankarna till om hon kanske är laktos. De säger ju att deras magar ska bli bättre när de blir 3 månader. Men nu är påväg mot 4 och den har nästan blivit sämre? Eller ja, inte på dagen men på natten :S Antagligen kan hon hantera det bättre på dagen när hon inte är så trött som hon är på natten men det är grymt jobbigt :/

Ska ta upp det med våran BVC läkare den 17;onde när vi träffar henne. Men kanske börjar plocka bort lite mjölk saker innan för att se om de hjälper något. 

Men annars, undra om gluten märks såhär också? :O Hum svårt det här men så synd för både henne och oss att inte få sova :/ 

Nej nu ska jag försöka sova lite till eftersom vi, efter 2.5 timmes skrik, fått Olivia att somna också :)

Ciao ciao

Kommentarer
Postat av: Anna & Melody

Ja du har så rätt - visst följer man en blogg för att man gillar det man läser!!! Men jag tror att det finns dom som går in så där och skriver anonyma kommentarer för att vara elaka eller för att provocera också... Känns onödigt!!!



Vad jobbigt att Olivia är så där knölig i magen. Är hon hård i magen eller gasig???

Melody var så där på nätterna ett tag i början. Vi fick ligga och massera hennes mage halva nätterna. magen var stenhård. Men då började vi med Minifom och då blev hon snabbt bra!

Hoppas att ni får ordning på Olivias mage snart så att ni får sova...

2011-05-10 @ 07:55:20
URL: http://livetmedskorpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0